Aanleg van alarmsystemen, camera’s en beveiligingssystemen voor bedrijfspanden

Als onderdeel van de elektrotechnische installaties installeren wij alarm- en beveiligingssystemen. Wij werken samen met Borg en VEB gecertifieerde bedrijven en verzorgen de bekabeling, de kabelwegen en de montage van de componenten.

Alarm-, toegangscontrole- en camerabewakingssystemen
Wij installeren bedrade en draadloze alarmsystemen en verzorgen ook de bekabeling en installatie van toegangscontrole- en camerabewakingssystemen. Daarnaast verzorgen wij de aanleg van infrastructuur-projecten (met waar nodig gestuurde boringen).

De aanleg van een bewakings- of alarmsysteem kan gecombineerd worden met de aanleg van een brandmeldsysteem.

Voor de installatie van inbraakbeveiligingsinstallaties werken wij samen met Chubb Varel Security bv een Borg gecertificeerd bedrijf. Het is mogelijk het werk aan Varel uit te besteden, maar de samenwerking kan ook vice versa werken en dat Initial Varel onze opdrachtgever wordt. Wij verzorgen dan de bekabeling, de kabelwegen en de afmontage van de componenten.

Een unieke combinatie, want daardoor kan Snip ETB, met zijn ervaring in de aanleg van infrastructuur-projecten (met zonodig gestuurde boringen), omvangrijke werkzaamheden zoals CCTV-installaties leveren èn aanleggen.